Mededelingen

Het Spine & Joint Centre is continu in beweging. Zowel op het gebied van onze organisatie als de behandeling zijn er geregeld zaken te melden. Hieronder treft u de meest actuele mededelingen op beide gebieden.

Organisatie

  • (Her)certificering op het gebied van kwaliteit en veiligheid - Wij zijn trots te melden dat ons kwaliteitsmanagementsysteem en ons veiligheidsmanagementsysteem zijn ge(her)certificeerd. ...Lees meer
  • Uitbreiding medische staf - De komende tijd verwelkomen wij Lotje Korteweg en Juliette Dordtland als respectievelijk basisarts en revalidatiearts bij onze medische staf. ...lees meer
  • Aanstelling GZ-psycholoog - Per 1 april 2018 is ons psychologen-team aangevuld met GZ-psycholoog Twan van Opstal. Eerder werkte Twan al in het Spine & Joint Centre als therapeut en voltooide hij zijn opleiding tot psycholoog. Hierna bekwaamde hij zich buiten het Spine & Joint Centre tot GZ-Psycholoog en deed onder meer ervaring op met EMDR en Cognitieve Gedragstherapie. Wij zijn blij dat Twan weer terug is bij het Spine & Joint Centre om zijn opgedane kennis te gebruiken als ondersteuning van onze behandeling.
  • Certificering kwaliteitsmanagementsysteem verlengd - Wij zijn verheugd te kunnen melden dat uit de resultaten van de audit is gebleken dat het Spine & Joint Centre weer voor een jaar gecertificeerd is volgens de EN 15224 (ISO 9001 voor de zorg) certificering.
  • Aansluiting bij de Geschillencommissie Zorg - Heeft u een klacht tegen een zorgaanbieder en komt u er samen niet uit, dan kunt u terecht bij De Geschillencommissie Zorg.
  • IMPRESSIE 20-JARIG JUBILEUM SPINE & JOINT CENTRE – 13 APRIL 2016 - Verslag en foto's van het mini-symposium ter ere van het 20-jarig bestaan van het Spine & Joint Centre.
  • HET SPINE & JOINT CENTRE BESTAAT 20 JAAR! - In 2016 beleeft het Spine & Joint Centre haar 20-jarig bestaan. Dit jubileumjaar luidden wij in op woensdag 13 april 2016 met een mini-symposium voor genodigden. (...lees meer)
  • NIEUWE AANMELDPROCEDURE IN 2016 - Vanaf begin 2016 is de procedure voor het aanmelden bij het Spine & Joint Centre gewijzigd. (...lees meer)
  • AANPASSING TOPSTRUCTUUR - Vanaf 1 augustus 2015 maakt Chris Driessen naast Jan-Paul van Wingerden deel uit van het bestuur van de Stichting Spine & Joint Centre, een medisch specialistische zorginstelling voor behandeling van ernstige chronische (pijn-) klachten van rug, bekken en nek. (...lees meer)

Behandeling

  • herziene editie lesboek - In januari 2016 is de herziene editie van het Spine & Joint Centre informatieboek uitgebracht. Dit informatieboek wordt aan patiënten uitgereikt, en biedt de benodigde achtergrond bij de behandeling en bijbehorende lessen. (...lees meer)