Vergoedingen 2021

Ook in 2021 is Spine & Joint Revalidatie hét adres voor diagnose en behandeling van langdurige klachten aan rug, nek en bekken!

Voor 2021 zijn wij met de volgende zorgverzekeraars (en hun labels) bezig om de contracten af te ronden:

VGZ, CZ, DSW, MENZIS, VRZ, a.s.r. en Caresq.

Helaas hebben wij met Zilveren Kruis en haar labels (Zilveren Kruis, De Friesland, FBTO, Interpolis, OZF, ProLife, ZieZo) geen contract af kunnen sluiten voor 2021.

Dit betekent dat u als verzekerde van Zilveren Kruis vooraf een machtiging moet aanvragen voor een revalidatiebehandeling in ons centrum. Uit ervaring weten wij dat de kans op goedkeuring van deze aanvragen ZEER klein is. Hierdoor wordt uw diagnostisch onderzoek en de behandeling bij Spine & Joint hoogstwaarschijnlijk niet vergoed. We raden u aan om met deze informatie rekening te houden als u zich binnenkort aan zou willen melden voor een revalidatiebehandeling. De aanmeldprocedure voor Zilveren Kruis-patiënten is onveranderd ten opzichte van 2020. Deze procedure kunt u vinden door te klikken op DEZE LINK

Wordt u verwezen door uw huisarts, specialist of bedrijfsarts, en bent u verzekerd bij Zilveren Kruis? U kunt dan mogelijk zoeken naar een andere manier om uw behandeling te (laten) financieren.