Van hernia naar hoogtepunten: een reis naar herstel en gezondheid

Een jaar na haar revalidatietraject bij het Spine & Joint Centre stuurt Simone ons een update van hoe het met haar gaat. Lees verder om te zien hoe zij grote vooruitgang heeft geboekt en haar leven weer helemaal op de rit heeft gekregen:”

Na een eerste herniaoperatie op mijn 22e zat ik nog voor mijn 30e verjaardag weer bij de neuroloog. Het was weer zo ver. Maar dit keer konden ze niets voor me betekenen. Ze stuurde me door naar Spine & joint.

Nu, een jaar nadat ik aan het traject ben begonnen heb ik bijna 1000 kilometers gemaakt op de racefiets, zelfs door de Franse heuvels. Heb ik een meerdaagse bergwandeling gemaakt met flink wat hoogte meters. En ben ik met behulp van wat personal training in de sportschool over mijn mentale angst voor dingen optillen heen gekomen en staat mijn deadlift PR nu op 80kg. Maar naast deze dingen kan ik vooral ook rennen voor de trein, mijn nichtje en neefje optillen, mijn eigen veters strikken en ben ik eigenlijk gewoon weer onwijs gelukkig.

Een jaar geleden, toen ik de kat niet van de grond op kon pakken, had ik niet durven dromen dat ik er nu zo bij zou lopen. Echt, echt onwijs bedankt.

Simone