Werk in ons centrum én thuis aan uw herstel met SJC-online


Het Spine & Joint Centre houd zich aan de door de overheid opgelegde Corona (COVID-19) maatregelen. Wij kunnen in het Spine & Joint Centre patiënten ontvangen en behandelen, mits we de maatregelen in acht nemen

Voor behandeling in ons centrum geldt een aantal regels:

  • U volgt de Corona-maatregelen in het centrum (mondkapje bij verplaatsen)
  • U zorgt zelf voor een grote badhanddoek voor op de behandelbanken,
  • U kunt geen gebruikmaken van de douches in het centrum,
  • U volgt de aanwijzingen van ons personeel ten alle tijde op.
Image

Behandeling in het Spine & Joint Centre


Samen met de therapeuten komt u in beweging, maar zult u ook op een juiste manier leren ontspannen en werkt u aan het herstel van uw lichaamsfuncties, waardoor u uiteindelijk uw dagelijkse activiteiten beter en met minder pijn kunt uitvoeren.

Een deel van de behandeling, waaronder de lessen, vindt groepsgewijs plaats. Daarnaast is er ruim aandacht voor uw specifieke doelen, vragen en knelpunten. Die kunt u met één van de therapeuten bespreken.

Image

Met SJC-online thuis trainen


Dit deel van de behandeling kunt u vanuit huis gaan volgen via uw computer of tablet.

8 dagdelen van uw traject zult u op deze manier in contact zijn met het Spine & Joint Centre en zullen wij u op afstand begeleiden bij uw herstel.

De SJC-online behandeling is voor het Spine & Joint Centre een nieuwe manier van werken, die we in verband met de Corona-maatregelen versneld opzetten. Naast de vele technische uitdagingen die dit met zich meebrengt zien wij ook voordelen voor u als patiënt door deze manier van onderzoek en behandeling:

  • U heeft minder reistijd naar onze vestiging in Rotterdam
  • U traint in de betrekkelijke rust van uw eigen omgeving
  • Er is relatief gezien meer tijd voor 1-op-1 contact
  • Door het trainen in uw eigen omgeving kunt u de adviezen direct in het dagelijks leven toepassen en ervaren wat deze voor u betekenen

Tijdens de behandeling kunt u uiteraard direct uw vragen stellen en feedback krijgen, daarnaast kunt u buiten de behandelmomenten altijd via e-mail uw vragen stellen. We zullen deze zo snel als mogelijk beantwoorden.

 

Benieuwd of we iets voor uw klachten kunnen betekenen, of heeft u andere vragen?
Neem dan contact op met onze patiëntenadministratitie.


Contact