Aanmelden bij het Spine & Joint Centre

Met de behandeling in het Spine & Joint Centre zijn aanzienlijke kosten gemoeid. Neem contact op met ons secretariaat voor de actuele tarieven.

Revalidatiebehandelingen vallen in het basispakket en worden vergoed door zorgverzekeraars. Zij stellen hier wel voorwaarden aan:

  • je moet een verwijzing van je huisarts, specialist of bedrijfsarts hebben (voor revalidatie).

  • je hebt langer dan 6 maanden klachten (chronisch);

  • je bent recent behandeld (geweest) in de eerste lijn (bv. fysiotherapie/oefentherapie) en deze behandeling heeft onvoldoende herstel gegeven (verslag behandelaar); óf is het medisch aannemelijk dat deze behandeling onvoldoende resultaat zal geven  gezien de klachten. (Je verwijzer kan dit aangeven in de verwijsbrief.)

Voldoe je aan deze voorwaarden, dan is het waarschijnlijk dat je zorgverzekeraar de behandeling vergoedt. Neem bij twijfel altijd even contact op met ons secretariaat. Zij kunnen je verder adviseren.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de behandeling zelf te bekostigen of je werkgever te vragen de behandeling te vergoeden.

LET OP:
Bent u verzekerd bij Achmea of één van haar labels (Zilveren kruis, FBTO, De Friesland, Interpolis, Ziezo, Prolife), dan gelden er afwijkende regels. U leest hier meer over via deze link.

Wat moet u doen om u aan te melden?


Aandachtspunten voor aanmelding bij het Spine & Joint Centre:

- U heeft een verwijzing nodig
- Eerstelijns behandeling moet niet (langer) zinvol zijn

(Lees ook de uitgebreide informatie op deze pagina)

Is dit voor u van toepassing? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen:

AANMELDEN