Aan het einde van de behandeling beoordelen onze patiënten hun situatie gemiddeld als volgt*:

veel beter
55%
beter
34%
onveranderd
5%
slechter
5%

*) gebaseerd op evaluaties bij einde behandeling.

Wilt u beoordelingen van patiënten lezen of ook uw beoordeling geven?

Doe dat dan op de website van Zorgkaart Nederland:

spine-joint-zorgkaart

Heeft u andere opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar suggesties @ sjcn.nl

Of lees meer reacties van patiënten op onze Facebook-pagina:

Ervaringen van patiënten

Het Spine & Joint Centre behandelt al sinds 1996 met succes patiënten met rugklachten, nekklachten en bekkenklachten. Voor sommige patiënten betekent een behandeling bij het Spine & Joint Centre een grote verandering in hun leven. Enkele van de ervaringen die patiënten met ons hebben gedeeld, leest u hieronder:

  • “Als het leven zwaar is…leer je je aanpassen” - Viooldocente Monique kan mede dankzij de behandeling in het Spine & Joint Centre haar werk blijven voortzetten. Lees haar verhaal én hoor haar vioolspel in het Spine & Joint Centre.
  • Het is de hoop op herstel die het verschil maakt - Voor mij persoonlijk heeft het revalidatietraject ervoor gezorgd dat ik weer in een opwaartse spiraal terecht ben gekomen. Na 3 jaar van ziekenhuizen, fysio’s en zelfs een rolstoel is het de hoop op herstel die het verschil maakt.
  • Meike kan na haar revalidatie weer volleyballen - Soms krijgen we van patiënten na hun behandeling enthousiaste berichten. Hierin vertellen zij wat ze na de behandeling hebben bereikt en wat ze (weer) kunnen in het dagelijks leven.
  • Michael – na 8 weken revalidatie voor rugklachten – video - Over het effect van revalidatie voor rugklachten kunnen we veel vertellen, maar nog beter kunnen we het aan u laten zien. In deze video ziet u twee video’s van bewegingsregistraties van een van onze patiënten.
  • Van elektrische rolstoel en hulphond naar nieuwe wandelschoenen - Mijn man was bij het Spine & Joint Centre behandeld vanwege rugklachten. De arts wilde hem eigenlijk gaan opereren aan zijn hernia maar we hebben gezocht naar een alternatieve behandeling. Toen ik op de partnerdag kwam viel voor mij het kwartje. Ik dacht steeds “het lijkt wel of het over mij gaat”. Ik zat in een elektrische rolstoel, had een hulphond en een aangepast huis. ...lees meer
  • Het was meteen duidelijk dat ik op de goede plek zat - Al in mijn jeugd had ik af en toe rugklachten. Op latere leeftijd herstelde ik moeizaam van een herniaoperatie. In al die jaren heb ik veel verschillende behandelaars bezocht. Na een behandeling voelde ik mij dan weer prima, maar na verloop van tijd bouwde ik toch steeds weer en meer klachten op, ook in nek en schouders. ...lees meer
  • 2x per week vanuit Zuid-Limburg naar Rotterdam, het was het waard - Ik ben timmerman en zelfstandig ondernemer en 2010 raakte ik betrokken bij een auto-ongeluk. Na het ongeluk kreeg ik heel veel last van tintelingen en pijn in mijn arm en hand waarbij mijn hand voortdurend sliep. ...lees meer