Ervaringen van patiënten

Het Spine & Joint Centre behandelt al sinds 1996 met succes patiënten met rugklachten, nekklachten en bekkenklachten. Voor sommige patiënten betekent een behandeling bij het Spine & Joint Centre een grote verandering in hun leven. Enkele van de ervaringen die patiënten met ons hebben gedeeld, leest u hieronder:

Van hernia naar hoogtepunten: een reis naar herstel en gezondheid - Een jaar na haar revalidatietraject bij het Spine & Joint Centre stuurt Simone ons een update van hoe het met haar gaat. Lees verder om te zien hoe zij grote vooruitgang heeft geboekt en haar leven weer helemaal op de rit heeft gekregen:" Na een eerste herniaoperatie op mijn 22e zat ik nog voor mijn 30e verjaardag weer bij de… ...lees meer
Marathon na revalidatietraject - Zo nu en dan krijgen we berichten van oud-patiënten, die laten weten hoe het met ze gaat. Zo ook dit prachtige en inspirerende bericht van Sander. Hij heeft na zijn revalidatietraject weer de marathon van Rotterdam kunnen lopen. Wat een geweldig resultaat! Hallo Allemaal, Ik hoop dat het met jullie allemaal net zo goed gaat als met mij. Wie had… ...lees meer
…dat je opeens weer een leven hebt - In 2015 was Esther Goedvolk onder behandeling bij het Spine & Joint Centre nadat ze slecht herstelde van een operatie aan haar rug. Mede door de behandeling kon ze haar droom weer oppakken: DJ-en zoals ze eerder in de jaren '80 deed. ...lees meer
Weet wat je te doen staat - Ik begin de dag met een uur tuinieren, genietend van alles wat deze lente weer tevoorschijn tovert. Daarna lees ik buiten een boek in de zon, in een relaxte houding, en na de lunch wandel ik nog een uurtje. De rest van de dag wisselen activiteit en rust zich als vanzelfsprekend af. Want vanzelfsprekend is het inmiddels wel geworden, ruim… ...lees meer
revalidatie op grote hoogte Het is de hoop op herstel die het verschil maakt - Voor mij persoonlijk heeft het revalidatietraject ervoor gezorgd dat ik weer in een opwaartse spiraal terecht ben gekomen. Na 3 jaar van ziekenhuizen, fysio’s en zelfs een rolstoel is het de hoop op herstel die het verschil maakt. ...lees meer
Meike kan na haar revalidatie weer volleyballen - Soms krijgen we van patiënten na hun behandeling enthousiaste berichten. Hierin vertellen zij wat ze na de behandeling hebben bereikt en wat ze (weer) kunnen in het dagelijks leven. ...lees meer
Michael – na 8 weken revalidatie voor rugklachten – video - Over het effect van revalidatie voor rugklachten kunnen we veel vertellen, maar nog beter kunnen we het aan u laten zien. In deze video ziet u twee video’s van bewegingsregistraties van een van onze patiënten. ...lees meer
Van elektrische rolstoel en hulphond naar nieuwe wandelschoenen - Mijn man was bij het Spine & Joint Centre behandeld vanwege rugklachten. De arts wilde hem eigenlijk gaan opereren aan zijn hernia maar we hebben gezocht naar een alternatieve behandeling. Toen ik op de partnerdag kwam viel voor mij het kwartje. Ik dacht steeds “het lijkt wel of het over mij gaat”. Ik zat in een elektrische rolstoel, had een… ...lees meer
Het was meteen duidelijk dat ik op de goede plek zat - Al in mijn jeugd had ik af en toe rugklachten. Op latere leeftijd herstelde ik moeizaam van een herniaoperatie. In al die jaren heb ik veel verschillende behandelaars bezocht. Na een behandeling voelde ik mij dan weer prima, maar na verloop van tijd bouwde ik toch steeds weer en meer klachten op, ook in nek en schouders. ...lees meer ...lees meer
2x per week vanuit Zuid-Limburg naar Rotterdam, het was het waard - Ik ben timmerman en zelfstandig ondernemer en 2010 raakte ik betrokken bij een auto-ongeluk. Na het ongeluk kreeg ik heel veel last van tintelingen en pijn in mijn arm en hand waarbij mijn hand voortdurend sliep. ...lees meer ...lees meer
“Als het leven zwaar is…leer je je aanpassen” - Viooldocente Monique kan mede dankzij de behandeling in het Spine & Joint Centre haar werk blijven voortzetten. Lees haar verhaal én hoor haar vioolspel in het Spine & Joint Centre. ...lees meer

Aan het einde van de behandeling beoordelen onze patiënten hun situatie gemiddeld als volgt*:

veel beter
51%
beter
44%
onveranderd
3%
slechter
3%

*) gebaseerd op evaluaties bij einde behandeling.

Wilt u beoordelingen van patiënten lezen of ook uw beoordeling geven?

Doe dat dan op de website van Zorgkaart Nederland:

spine-joint-zorgkaart

Heeft u andere opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar suggesties @ sjcn.nl

Of lees meer reacties van patiënten op onze Facebook-pagina: