FB reviews test

 • positive review  8 weken geleden aan het traject begonnen, nu as donderdag de laatste. wat ik daar geleerd en ontdekt heb!!! ongelovelijk. ik slikte 4 palexia, s op een dag. en kon bijna niks meer vd pijn. doe nu alles weer!! zelfs de klimwand daar beklommen!!!! ben jullie echt eeuwig dankbaar!!! raad het ook echt iedereen aan!!!!

  Bianca Gerrits Avatar Bianca Gerrits
  February 12, 2019

  positive review  vandaag 2e dag en ben nu al helemaal "heppie"

  Peter van Hemert Avatar Peter van Hemert
  January 21, 2019

  positive review  vandaag mocht ik in het kader van mijn opleiding tot sportzorgmasseur, meelopen. Ik kan dit centrum van harte aanbevelen bij iedereen die rondloopt met chronische nek en rugklachten. De samenwerking binnen dit centrum tussen de diverse therapeuten is meer dan optimaal. Hierdoor krijg je een totaalpakket aan hulp en handgrepen. Je hoeft dus niet rond te lopen met je dagelijkse pijn, maar leert deze te beperken zonder jezelf te beperken.

  Sija van der Kraaij Avatar Sija van der Kraaij
  October 1, 2018
 • positive review  Vandaag was het na 8 weken de laatste middag bij Spine & Joint en wat heb ik veel geleerd! Ik ben er ontzettend veel mee opgeschoten en wat een verschil met 8 weken terug! Ik zie de toekomst weer positief voor me, dankzij jullie!

  Samantha Dijkhuizen Avatar Samantha Dijkhuizen
  September 21, 2018

  5 star review  5 maanden geleden kwam ik met veel nekklachten naar het spine & joint centrum. Met lood in mijn schoenen naar de zoveelste therapie. Maar wat ben ik ontzettend blij dat mijn huisarts me heeft doorgestuurd! 8 weken therapie, welke soms echt wel pittig waren. Maar met fantastisch lieve trainers, die weten waar ze over praten en weten wat ze doen, is gebeurd wat ik nooit had verwacht. Ik ben pijn vrij, doe alles weer en geniet! Lieve trainers, bedankt voor alles!

  Willemijn de Geus - Kamp Avatar Willemijn de Geus - Kamp
  July 27, 2018

  5 star review  Net klaar met 8 weken traject. Ben super tevreden! Na 10 jaar lang pijn en behandeling door orthopeed, neurologen, fysio, mensendieck, verschillende ziekenhuizen was er een neuroloog die mij doorverwees naar het SJC. Er word heel veel van je gevraagd zowel lichamelijk als mentaal. Maar dit heeft er wel voor gezorgd dat ik in 8 wekend tijd eigenlijk volledig hersteld ben. Ze denken echt met je mee en zitten echt op 1 lijn en zijn zeer enthousiast. Het is het echt meer dan waard. Bedankt!!

  Patrick van Dam Avatar Patrick van Dam
  July 3, 2018
 • 5 star review  2,5 week geleden het traject bij Spine & Joint beëindigd. Ontzettend blij dat, na vele behandelingen op de pijnpoli, hoge pijnmedicatie en eigenlijk een uitzichtloze situatie, deze revalidatie op mijn pad heeft mogen komen. Door de zeer deskundige begeleiding die letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek legde, enorme stappen gemaakt. Fysieke en mentale stappen. En stappen van volledige inactiviteit naar stappen in weer meedoen in het sociale leven. Van helemaal niet werken naar halve dagen werken binnen 5 weken.....(over vinger op de zere plek gesproken). Binnen 8-9 weken van de pijnmedicatie af. Grote stappen genomen en geleerd dat er nog stappen te nemen zijn. Maar zonder deze revalidatie had mijn leven er heel anders uitgezien. Een grote pluim voor hoe het programma in elkaar gezet is. Inspanning, fysiek en mentaal, afgewisseld met het leren ontspannen. En een nog grotere pluim voor de inzet van de begeleiding.

  Danielle Den Hartigh-Ferber Avatar Danielle Den Hartigh-Ferber
  March 6, 2018

  5 star review  De 8 weken zijn voorbij gevlogen. Super goede begeleiding gehad tijdens dit traject! Echt een super organisatie en zeker een aanrader om van je klachten af te komen!!

  Joyce de Pee Avatar Joyce de Pee
  March 5, 2018

  5 star review  Jeetje, de 8 weken zijn alweer om, en wat heb ik hier onwijs veel aan gehad! Ik ben zo ontzettend gelukkig dat ik ben doorverwezen naar het spine en joint. Ik kwam binnen als een hoopje ellende die niet meer wist wat te doen, dit was mijn laatste hoop. Ik werd gezien, gehoord en begrepen. Gelukkig ik kom van de pijn af dacht ik gelijk! Met jullie fantastische team vol humor en enthousiastme hebben jullie er voor gezorgd dat ik weer kan stralen! In 8 weken tijd van een vrouw die totaal de weg kwijt was in haar lichaam naar een vrouw die weer goed kan lopen en zonder de erge pijn weer door het leven kan! Ik weet dat ik dit allemaal zelf bereikt heb en dat ik nog een lange weg te gaan heb eer ik weer 100 procent hersteld ben, maar zonder jullie professionaliteit en steun zou ik dit nooit gekunt hebben. Dank voor alles, zal jullie nooit vergeten�

  Melanie Verheul Avatar Melanie Verheul
  February 20, 2018
 • 5 star review  Heb het spine en joint als heel fijn en positief ervaren met een super team van therapeuten en een heel leuke groep waar we de therapie mee volgden pijnklachten zijn zeker verminderd heb nog wel last maar goed geleerd om hier mee om te gaan na 8 weken van therapie gaan we het nu zelf proberen Maar mis de therapie en de groep wel . Want de begeleiding is persoonlijk ze verdiepen zich echt in jou . Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die rug of nekklachten heeft .

  Marijke Kraats-Kamphorst Avatar Marijke Kraats-Kamphorst
  February 18, 2018

  5 star review  Ben er lopend als een eend naar binnen gegaan en liep na de revalidatie weken weer redelijk normaal . Gebruik de oefeningen nog regelmatig ��

  Edith Bodewitz Avatar Edith Bodewitz
  November 22, 2017

  5 star review  Super top begeleiders en hele goede tips en leerzame lessen die ze geven. Voor mij een dikke 10

  Leidie Stroeve Avatar Leidie Stroeve
  October 23, 2017