IMPRESSIE 20-JARIG JUBILEUM SPINE & JOINT CENTRE – 13 APRIL 2016

20 jaar Spine & Joint Centre
Op 13 april 2016 vierde het Spine & Joint Centre met een mini-symposium op gepaste wijze het 20-jarig bestaan. Het thema van het symposium was , ‘innoveren in de zorg‘. Het werd gehouden in de nieuwe werklocatie van het Spine & Joint Centre in het voormalig Gerechtsgebouw aan de Noordsingel in Rotterdam, dat in 2015 is betrokken. Ongeveer 150 genodigden luisterden naar interessante lezingen over innovatie in de zorg en waren getuige van twee dansperformances van Eldridge en Annemarie Labinjo die het motto van het Spine & Joint Centre ´Samen in beweging‘ verbeeldden en kracht bijzetten.

[masterslider id=”2″]


Innoveren in de zorg
Tijdens de verschillende lezingen werd duidelijk dat innovatie niet is weg te denken uit de zorg. Sprekers mr. drs. Rob Dalmijn (voorzitter Raad van Toezicht van het Spine & Joint Centre), drs. Joep de Groot (Directeur van CbusineZ, het innovatiebedrijf van zorgverzekeraar CZ), Dr. Jan-Paul van Wingerden (Bestuurder Zorg van het Spine & Joint Centre) en Prof. Dr. Maurits van Tulder (Hoogleraar Doelmatigheidsonderzoek in de Gezondheidszorg, Afdeling Gezondheidswetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam) belichtten diverse facetten van innovatie in de revalidatiezorg.

Een kijkje in de keuken
Aansluitend aan het officiële programma was er gelegenheid tot napraten in de hal van het gebouw, onder het genot van een hapje, drankje en live muziek. Ook werd er op diverse locaties in het gebouw door medewerkers uitleg gegeven over de werkwijze van het Spine & Joint Centre.

Wij kijken terug op een mooie jubileumviering, mede door alle enthousiaste reacties van onze gasten.