Spine & Joint bestaat 25 jaar!

In 1996 zijn we op kleine schaal begonnen met het behandelen van vrouwen met bekkenklachten rond de zwangerschap. Al snel bleek dat onze behandelwijze ook andere patiënten kon helpen en werd de doelgroep uitgebreid naar patiënten met rug- en nekklachten.

En nog steeds ontwikkelen wij door, met momenteel bijvoorbeeld diastase-behandeling en ademtraining. Over de jaren hebben we al zo’n 15.000 patiënten mogen adviseren en meer dan 10.000 van hen met succes behandeld. We zijn trots op wat we over de jaren voor onze patiënten konden betekenen en daarom willen we ons 25-jarig bestaan zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan.

We hebben mooie plannen voor dit feestjaar. Vanwege de Corona-maatregelen natuurlijk deels online. Denk bijvoorbeeld aan een aantal interessante interviews met oud-patiënten, prijsvragen, openbaar toegankelijke webinars over diverse onderwerpen rond onze passie: het lichaam en beweging. Ook hopen we het jaar feestelijk met jullie af te kunnen sluiten met een open dag in ons centrum aan de Noordsingel in Rotterdam. Daar zullen we met plezier meer vertellen en vooral laten ervaren over onze werkwijze en visie op het verhelpen én voorkomen van (rug)klachten.

Houd onze Social Media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws over de jubileum-activiteiten en doe mee waar het kan.

Spine & Joint, al 25 jaar in beweging!