Image

Hét expertisecentrum voor rug-, nek- en bekkenklachten


Met 25 jaar kennis en ervaring is het Spine & Joint Centre hét expertisecentrum op het gebied van het behandelen van pijnklachten aan rug, nek en bekken. Heb je langdurige klachten en al vele behandelingen geprobeerd? Misschien is Spine & Joint Revalidatie de oplossing!

Image

NIEUWS - Perspectief voor behandeling long-Covid-klachten:
vaak samenhang met eerdere lichamelijke klachten.


Het verbeteren van de controle over de buik en het middenrif (diafragma) lijkt een ingang te zijn voor het behandelen van long-Covid-klachten. Door middel van deze aanpak zou een groot deel van de patiënten met long-Covid-klachten mogelijk al goed geholpen kunnen worden. 

Door middel van een aantal oefeningen kunt u zelf ervaren of deze aanpak voor u helpend is. Lees alle informatie via onderstaande knop.


Lees meer

Is Spine & Joint Revalidatie iets voor mij?

Iedereen verdient een leven zonder pijn

Iedereen verdient
een leven zonder pijn


Wij vinden dat iedereen het verdient om te kunnen leven zonder pijn en willen je daarbij helpen.


Image

Wij leren je zelf werken aan je herstel


Onze jarenlange behandel-ervaring en kennis van het lichaam delen we met jou. Je wordt hiermee zelf coach van je herstel.


Image

In 2 maanden helpen
we je weer op weg!


In een kort en krachtig behandeltraject werk je aan je herstel en zorg je dat dit herstel na het traject doorzet.Onze patiënten geven ons een 8.5

(gemiddelde van de metingen aan het einde van de behandeling)


Voor welke klachten kun je bij ons terecht?


Rugklachten


Rugpijn komt in Nederland veel voor. Zo'n 2 miljoen mensen hebben rugklachten, vaak zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak of afwijking. Wij kijken naar de manier van bewegen en gebruik van de rug. Door de rug juist te leren gebruiken worden rugklachten verminderd en kun je steeds weer meer.


Nekklachten


Nekklachten kunnen zeer beperkend zijn, met bijvoorbeeld hoofdpijn en concentratieproblemen tot gevolg. Door de nekspieren op de juiste manier te gebruiken en te leren ontspannen neemt je nekpijn af en krijg je je beweeglijkheid terug.


Bekkenklachten


Bekkenklachten kunnen lang sluimerend aanwezig zijn na bijvoorbeeld een val. Zij kunnen in een later stadium leiden tot rugklachten en zelfs nekklachten. Wij bekijken de werking van het lichaam als geheel en gaan goed na hoe het met het bekken gesteld is.Lees hier meer over de aandoeningen die we behandelen:Ontdek wat Spine & Joint Revalidatie voor jou kan betekenen:


Aanmelden voor intake

Spine & Joint in het nieuws


Rugpijn komt in Nederland veel voor. Zo'n 2 miljoen mensen hebben rugklachten, vaak zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak of afwijking. Wij kijken naar de manier van bewegen en gebruik van de rug. Door de rug juist te leren gebruiken worden rugklachten verminderd en kun je steeds weer meer.


"... ,,Pijn heeft een signaalfunctie. Als je je hand boven de kachel houdt, houd je daar een onaangenaam gevoel aan over. Dat is dus alleen maar handig. Het wordt chronisch als pijn langer dan drie maanden aanhoudt, of vaak terugkomt. Soms is er een duidelijke oorzaak, zoals een blessure of aandoening. Vooral bij mensen met voortdurende rug- of nekklachten is die oorzaak niet altijd meer te vinden, terwijl ze wel ondraaglijk kunnen lijden...’’Artiekel Spine & Joint Centre in het AD

Lees hier het volledige artikel:


Zonder verwijzing snel gebruik maken van de Spine & Joint expertise?

Kijk dan eens op therapie.spineandjoint.nl

Spine & Joint Therapie onderzoekt, analyseert,
adviseert en lost uw probleem op!

Door middel van gedegen onderzoek met behulp van moderne meetmethoden achterhalen we of er een verstoring is in uw lichamelijke balans en hoe deze uw klachten veroorzaakt en in stand houdt. 

Image